Gepost op

Op de fiets vervuil je niets!

Al sinds de start van ons bedrijf proberen wij logische keuzes te maken. Keuzes in materiaal gebruik van onze producten bijvoorbeeld, maar ook hoe wij Bambocks hebben georganiseerd. Alles in het teken van duurzaam, efficient en met de hoogste kwaliteit. De keuze jullie bestellingen te laten bezorgen door bezorgers op de fiets is dan ook niet meer dan logisch en past perfect bij Bambocks.

Met onze partner Fietskoeriers.nl fietsen we in meer dan 30 steden*. Uitblinken met pakketbezorging in de stad, met de fiets. Dit kan goed, snel en efficiënt. Zo verminderen we de verkeersdrukte en beperken de CO₂-uitstoot tot een minimum. Tot wel 60% minder CO₂-uitstoot op de totale reis van een pakket t.o.v. bezorging per bestelbus

De juiste materiaalkeuze in combinatie met bezorging geeft met recht aan dat wij staan voor duurzaamheid!

Bambocks – Because we Care.

 


*Bekijk hier in welke steden de fiets het laatste stuk van de bezorging verzorgt.

 

Gepost op

Wij zijn BAMBOCKS, betrouwbaar en bereikbaar!

Wij ontvangen veel e-mails en telefoontjes van mensen die sokken hebben besteld bij Bamboo-socks.nl en denken dat dit hetzelfde bedrijf is als Bambocks Underwear. Wij, Bambocks Underwear, hebben geen enkele link met dit bedrijf en wij betreuren ten zeerste dat mensen worden benadeeld.

Zoals u van ons gewend bent zijn wij telefonisch en per e-mail goed bereikbaar en ontvangt u voor 22.00uur besteld de volgende dag uw bestelling GRATIS thuis bezorgd. Heeft u vragen over onze producten of dienstverlening dan ontvangen wij graag uw bericht op info@bambocks.nl .

Bent u ontevreden over andere bedrijven die sokken verkopen? Wij verwelkomen u graag als klant en zullen uw vertrouwen niet beschamen.

Gepost op

Onze duurzaamheidsbelofte

Wij zijn van mening dat ondergoed kwalitatief hoogwaardig moet zijn zodat dagelijkse slijtage beperkt kan worden en dat het vele wasbeurten mee gaat. Wij hebben het hoogste percentage bamboe vezel in onze sokken en in onze boxershorts gebruiken wij een mix van bamboe en organisch katoen. Beide grondstoffen worden ‘gewonnen’ in een veilige werkomgeving waarbij minder energie en water wordt gebruikt dan bij traditionele katoenproducten.

Wij doen niet aan vier of zes collecties per jaar, onze kleding is never out of stock en daarmee plannen we vooruit en kunnen we onze productieprocessen optimaliseren om verspilling te minimaliseren.

Wij bezoeken onze producenten persoonlijk om te controleren of aan onze normen wordt voldaan en efficiëntie in deze processen als partners in verduurzaming kunnen behalen. Because we Care!

Gepost op

Ons verhaal

Wij geloven dat de kleinste dingen in het leven ons gelukkig maken.

Dingen waar we niet zo vaak bij stilstaan maar toch vanzelfsprekend zijn, zoals ondergoed of sokken!

Uiteindelijk draag je beide, elke dag en mag je ook verwachten dat het lekker zit, dat het er kwalitatief goed uitziet en mooi blijft na het wassen. Met onze producten hebben we iets te vertellen, niet alleen over de kwaliteit en pasvorm maar ook over het idee erachter.

Wij produceren onder andere met bamboe, niet alleen een fijn zacht materiaal maar ook snelgroeiend en daardoor minder belastend voor ons milieu. Lokaal geproduceerd en lokaal verwerkt.

Op deze manier willen we graag bijdragen aan duurzamere producten, en dat is voor ons net zo vanzelfsprekend als het aantrekken van een paar sokken.

Bambocks, Because we care